Lansările Audi în 2019: Şapte modele noi, trei facelift-uri şi trei versiuni PHEV ale unor maşini existente

Producătorii de automobile au intrat deja într-un an nou şi nici în acesta nu se vor opri din cursa care prevede lansarea unor noi modele, actualizate, pentru a-şi spori vânzările. Audi se numără printre aceştia.

În cadrul unui eveniment special organizat de companie în Spania, una din ţările în care în 2018 a fost lider la capitolul vânzări printre mărcile premium, pentru al 25-lea an consecutiv, a dezvăluit dealerilor locali şi oaspeţilor planurile pentru 2019, inclusiv o „hartă” a lansărilor.

Foto: drive.com.au

Această „hartă” a fost împărţită în patru grupuri principale de maşini şi vedem că pe parcursul întregului an 2019 urmează a fi lansate pe piaţă sau prezentate un număr total de 18 modele, câte cel puţin trei într-un trimestru. Cu toate acestea introduse, gama de produse Audi va fi complet actualizată pentru un start bun în noul deceniu.

Cele patru grupuri despre care vă spuneam sunt: vehicule premium, vehicule electrificate/electrice, vehicule de volum şi vehicule sport. Unele modele sunt poziţionate pe graficul de mai sus într-un mod în care să mai arate că pot fi premium electrificate sau sport de volum. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub