Mașina unui fost deputat PD, observată lângă Spitalul din Edineț, unde Dinu Plîngău consulta medicul legist

Mașina fostului deputat PD, Oleg Sârbu, ar fi fost observată în apropiere de Spitalul de Urgență Edineț, unde candidatul blocului ACUM, Dinu Plîngău, s-a dus să consulte un medic legist.

Foto: Facebook.com/Vasile Nastase

Imaginea a fost postată de jurnalistul Vasile Năstase pe o rețea de socializare.

„Mașina de mai jos aparține deputatului PD, Oleg Sârbu, candidat pe circumscripția Edineț! Este fotografiată chiar acum și e parcată lângă spitalul din Edineț în care Dinu Plîngău a scris că merge la medicul legist pentru evaluarea leziunilor pricinuite de bandiții lui jizdan,acum câteva minute,chiar în fața Comisariatului de poliție! Tot acolo mai roiesc bandiți cu numere de Briceni, care stau la pândă”, a scris Vasile Năstase.

Mașina fostului deputat PD, Oleg Sârbu, ar fi fost observată în apropiere de Spitalul de Urgență Edineț, unde candidatul blocului ACUM, Dinu Plîngău, s-a dus să consulte un medic legist. / Sursa:Captură

UNIMEDIA precizează că contactat telefonic, Comisarului-şef Alexandru Rusu, nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

Nici Partidul Democrat nu a venit cu o reacție în acest sens.

UNIMEDIA amintește că membrul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, DinuPlîngău, ar fi fost bătut în fața Inspectoratului de Poliție Edineț.


Pub