16:39:11 29.03.2024
Stiri

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a fost capturat, nu credeţi prognozelor meteo!

Politică 27.01.2019 11:29 Vizualizări2685 Autor: Ziarul National
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a fost capturat, nu credeţi prognozelor meteo!


Trustia, elegii politikoase

Nu vi se pare că în ultima vreme clima s-a schimbat radical, că nu e ceea ce a fost? Unde sunt gerurile de crapă pietrele, unde sunt zăpezile de altădată? Unde e crivăţul din mează-noapte vâjâind prin vijelie, spulberând zăpada-n ceruri de pe deal, de pe câmpie, … răspândind fiori de gheaţă pe ai ţării umeri dalbi? Unde e viscolul care frământă lumea, valurile albe care trec în zare şi se aşază-n lung troian, ca nisipurile dese din pustiul african? Ni se propune în schimb nişte surogat de viscol occidental, de zăpadă cenuşie, vântul bate mai tot timpul dinspre vest sau dinspre mează-zi, călduţ, uşurel, săltăreţ, lipsit de încărcătură spirituală, de putere filosofică, provocând amocuri şi jelanii de consum…

„Am îngheţat rău, nu ne-am învăţat să gestionăm încă timpul de afară, o vom face-o şi pe asta”, a declarat Plahotniuc la lansarea PD-ului în campania electorală. Nu-l credeţi, stimaţi concetăţeni! El vrea să ne inducă în eroare, să ne creeze impresia că nu are nicio atribuţie la schimbările climaterice de după 2009 în Republica Molotova şi la încălzirea globală. Minte de îngheaţă lacul Ghidighici! Sunt sigur că el a capturat nu numai Procuratura, SIS, CNA, ANI, CCA, CEC, BNM, etetera şi viceversa, dar şi Serviciul Hidrometereologic de Stat, care redactează prognozele după bunul său plac. Nu credeţi prognozelor meteo pe care le transmite holdingul şi M1, oameni buni! Sunt prognoze false, dictate de El Coordonatore!

Prognozele adevărate le găsiţi doar pe siteurile presei independente!

Al vostru aflicţionar, igumenos, Ion Buraga

Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md