„Am fost bătut chiar pe scările poliției”. Un membru ACUM a fost agresat în Edineț, circumscripția unde candidează

sdg

Dinu Plîngău, candidat pe circumscripția uninominală nr. 3, orașul Edineț, din partea blocului ACUM a postat pe Facebook un mesaj prin care atenționează presa, ambasadele acreditate în Republica Moldova și observatorii internaționali despre faptul că a fost agresat fizic chiar în fața comisariatului după live-ul pe care l-a susținut în Edineț.

„Astăzi, în jurul orelor 12.25, după live-ul din fața comisariatului de poliție Edineț, am fost bătut chiar pe scările poliției de trei persoane necunoscute în prezența poliției. Indivizii m-au lovit, amenințat cu răfuială fizică şi îndemnat să părăsesc Edinețul. Acum sunt în drum spre spital pentru examinarea gravității leziunilor corporale, după ce am depus o plângere la polițiştii care nu au reacționat în nici un fel la agresiunile persoanelor şi i-au lăsat să plece”, a postat acesta pe Facebook.

Informația a fost confirmată și de către ofițerul de presă al IP Edineț, Svetlana Serghei, pentru AGORA.

Dinu Plîngău candidează pe circumscripția numărul 3 (Edineț) din partea blocului ACUM, iar contracandidații săi sunt Oleg Sîrbu (PDM), Nicolai Melnic (PSRM), Ghenadie Panciuc (Șor), Elena Panuș (Paritdul Nostru), Alexandr Zui (PCRM), Anatolie Vengher (independent), Alexandru Brenici (independent) și Marin Livadaru (independent).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente