/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Patru curse aeriene se rețin, iar una a fost anulată pe Aeroportul Internațional Chișinău

27 ianuarie 2019, ora 16:28

Patru curse aeriene se rențin, iar una a fost anulată pe Aeroportul Internațional Chișinău. Este vorba despre două curse spre aeroportul Domodedovo de la Moscova, o cursă spre aeroportul Otopeni, București și o cursă spre Ben Gurion din Tel Aviv. 

Unul dintre zboruri spre Moscova, care era planificat pentru ora 13.40, urmează să decoleze de pe aeroport la ora 17.00. Tot spre Moscova, conform panoului online al aeroportului, se anunță că se reține o cursă aproape două ore, iar avionul va porni la ora 22.00.

Zborul planificat pentru ora 17.45 spre București se reține până la ora 19.00, iar cel spre Tel Aviv se reține cu 40 de minute și avionul va decola la ora 20.10.

Potrivit paginii de facebook a Runway 08, unele curse se rețin din cauza unor probleme tehnice.

Reprezentanții companiilor care operează zborurile nu au răspuns pentru a explica care sunt cauzele reținerilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram