Horoscop 26 ianuarie 2019: Ce vă prezic astrele pentru astăzi

Berbecii sunt puși pe leneveală, după o săptămână agitată. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, mai ales când la mijloc e o petrecere între prieteni.

Foto: simbol

Taurii ajung la concluzia că sănătatea e mai presus de orice, mai ales că e posibil ca unii nativi din această zodie să nu se simtă tocmai bine. E sezonul virozelor, așa că un somn bun și o alimentație echilibrată ar putea face diferența.

Gemenii nimeresc într-o situație delicată. Presupusa iubită a unui amic cere sfaturi în dragoste prin mesaje, ceea ce e destul de bizar, iar anumite cuvinte strecurate în conversație pot fi ușor interpretate ca un flirt.

Racii trebuie să scape de orice prost obicei. Excesele trebuie să dispară din peisaj, ca să se bucure din plin de timpul liber şi să-şi încarce pe deplin bateriile după o săptămână de foc.

Leii se dedică experimentelor inovatoare. Cei care au visat să înceapă un proiect personal sunt încurajați să-şi ia în serios planurile. Puteţi să începeţi cu schimbări mici, dar cu efecte mari.

Fecioarele au ocazia rară de a se bucura de timpul lor liber, fără alte griji. Puteți chiar să puneţi la cale o petrecere la care să vă întâlniţi cu prieteni vechi, uniți de idei și interese comune.

Multe Balanțe vor petrece 26 ianuarie 2019 încercând o serie de acțiuni fără sens și poate că lista ce trebuie făcută pentru weekend ar trebui să fie una scurtă. Cu toate acestea, unii reprezentanți ai acestui semn vor trebui să rezolve unele probleme urgente.

Scorpionilor nu le este permis să își ascută nervii în acest weekend. Vă așteaptă mici defecțiuni ale aparatelor de uz casnic sau lipsa de ajutor la curățenia în casă. Toate acestea nu sunt un motiv pentru a te plânge.

Mulți Săgetători vor trebui sa se confrunte cu probleme în comunicare astăzi. Înțelegerea reciprocă cu partenerul tău va dispărea în ceață sau cel mai bun prieten al tău te va dezamăgi.

Astăzi, Capricornii sunt extrem de pretențioși în privința detaliilor. O stare de spirit care strică dispoziţia atât a ta, cât şi a celor din jur.

Vărsătorii decid sâmbătă în favoarea înstrăinării unui bun al familiei. Staea de spirit este perfectă şi, mai mult ca sigur îţi va veni o idee genială care ar putea să-ţi aducă mulţi bani.

Peştii sunt sfătuiţi să stea departe de gheţuş. Riscul de rănire este foarte mare. Sâmbătă, pui la punct o afacere care te va transforma pozitiv în toate privinţele.


Pub