20:56:24 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Candidatul Blocului „ACUM” la Orhei a depus plângere la Poliție. Valeriu Munteanu a fost huiduit când a intrat în piața din localitate

Partide/Comunicate 26.01.2019 14:10 Vizualizări1984 Autor: Ziarul National
VIDEO // Candidatul Blocului „ACUM” la Orhei a depus plângere la Poliție. Valeriu Munteanu a fost huiduit când a intrat în piața din localitate
Valeriu Munteanu la Inspectoratul de Poliție Orhei


Mai mulți susținători ai primarului condamnat de Orhei, Ilan Șor, au încercat să zădărnicească astăzi o acțiune electorală a candidatului Blocului „ACUM”, Valeriu Munteanu, din acest oraș.


„Azi, la Orhei, cu acceptul tacit al Poliției, mercenarii lui Şor au încercat să zădărnicească acțiunile noastre electorale, trezind nemulțumirea orheienilor de bună-credință”, a anunțat Valeriu Munteanu.

Ulterior, politicianul a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție Orhei „privind acțiunile ilegale ale slujbașilor lui Șor”. Plângeri au depus mai mulți susținători ai Blocului „ACUM” ce s-au ales, în urma altercațiilor, cu echimoze, escoriații, haine rupte și telefoane mobile distruse.

„Constat cu regret că Poliția a asistat impasibilă pe tot parcursul dimineții la încercările de intimidare ale provocatorilor condamnatului Ilan Șor și nu a intervenit nici atunci când erau agresați orheienii de bună-credință, care își doreau sincer să discute cu noi, fiind indignați de jocurile murdare ale penalului Șor și ale protectorilor săi de la Partidul Democrat”, a scris Munteanu pe Facebook.

Valeriu Munteanu speră că același lucru nu se va întâmpla în seara zilei de astăzi, când se va lansa oficial în campania electorală la Orhei, alături de liderii Blocului „ACUM”.

Menționăm că în circumscripția uninominală din Orhei candidează la alegerile din 24 februarie curent Vasile Costin din partea PD, Ilan Șor de la partidul cu același nume, Svetlana Căpățină de la PCRM, Mihail Cataraniuc de la PSRM și Valeriu Munteanu de la Blocul „ACUM”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md