Mai multă încredere în tine! Participă la „Self-defence training”

fapt

Doreşti să capeţi mai multă încredere în forţele proprii şi să te simţi în siguranţă oriunde te-ai afla? Atunci evenimentul „Self-defense training” este locul potrivit, întrucât SpeakUp! revine cu o nouă ediție a trainingului de auto-apărare. Evenimentul va avea loc pe 2 februarie, ora 14:30, la Bercut Fight Club.

La eveniment sunt asteptați cei care planifică să se familiarizeze cu elementele de bază ale auto-apărării, pentru cazurile în care hărțuirea se manifestă printr-o confruntare fizică inevitabilă. Fiind ajutați de sportivi profesioniști și antrenori competenți, inclusiv luptătoarea K-1 Nadejda Canțîr, participanții vor lucra asupra părții practice. Simulând cazurile asociate cu un potențial atac fizic, specialiștii le vor oferi celor prezenți indicații referitoare la comportamentul recomandat și mișcările care ar putea fi aplicate.

Tema traningului Self Defense II va fi bullying-ul, adică hărțuirea la școală, universitate sau locul de muncă. Pe lângă partea practică, va exista una teoretică, în care un expert în domeniu va prezenta cauzele acestui fenomen, precum și mijloacele recomandate pentru combaterea lui.

„O bună parte dintre noi s-a ciocnit cu o atitudine discriminatorie și degradantă din partea unui colectiv. Fără îndoială, cu toții ne-am dori să cunoaștem tehnicile necesare pentru a gestiona astfel de situații problematice“, explică organizatorii.

Motto-ul pe baza căruia se organizează evenimentul: ”You are the force” insuflă participanților curaj, motivându-i să-și păstreze calmul chiar și în situațiile de criză. Training-ul promovează un stil de viață activ și sănătos, reprezentând o experiență valoroasă pe plan teoretic și aplicativ.

Cei ce doresc să se înscrie la evenimentul ”Self-Defense Training, II”, o pot face completând formularul dat! You are the force!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente