/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Valeriu Munteanu s-a lansat oficial în campanie electorală la Orhei. Mesajul adresat contracandidatului său Ilan Șor

missing
26 ianuarie 2019, ora 18:55

Candidatul Blocului ACUM DA PAS în circumscripția nr. 18 Orhei, Călărași, Valeriu Munteanu, s-a lansat în această seară oficial în campania electorală. Politicianul i-a adresat și un mesaj contracandidatului său Ilan Șor în care îl îndeamnă la dezbateri „pe idei”.

„Merg în această campanie mult prea complicată, având simțul responsabilității față de cetățenii Republicii Moldova, inclusiv pentru cei de la Orhei care au fost luați ostatici ai aparenților lucitoare ale „activității” lui Ilan Șor, care nu face altceva decât să cheltuie câțiva bănuți din miliardul furat din cele trei bănci falimentate”, a spus Munteanu în debutul evenimentului de lansare.

Politicianul spune că a venit să candideze anume la Orhei pentru a transmite cetățenilor Republicii Moldova un mesaj puternic de unitate în jurul Blocului ACUM DA PAS și de descurajare a „preslăvirii hoților politici”.

De asemenea, politicianul spune că alegerea lui în circumscripția Orhei este o garanție a investigării corecte a furtului miliardului, a condamnării vinovaților și a reîntoarcerii banilor în visteria statului.

Munteanu i-a adresat și un mesaj contracandidatului său de pe aceeași circumscripție Ilan Șor. „Ilan, dacă nu ai nimic de ascuns, dacă nu ți-e frică de oamenii din Republica Moldova, inclusiv de la Orhei, și dacă vrei să avem o dezbatere corectă, pe idei, în această campanie electorală, te invit la oricâte dezbateri vrei dumitale, dar te rog să vii fără armata ta de bodygarzi și fără detașamente plătite de agresori”, a spus Valeriu Munteanu.

Pe aceeași circumscripție cu Valeriu Munteanu au mai candidat Vasile Costin (PDM), Mihai Catraniuc (PSRM), Ilan Șor (PP Șor), Svetlana Căpăţină (PCRM).

ACUM la Orhei

Gepostet von Valeriu Munteanu am Samstag, 26. Januar 2019

Tot astăzi s-a lansat în campanie și candidatul blocului ACUM în circumscripția din Ialoveni, Liviu Vovc. „Suntem într-un moment deciziv, într-un moment în care luptăm pentru prezentul și viitorul nostru. Pe 24 februarie este important să ne mobilizăm cu toții”, a spus Liviu Vovc.

În circumscripția nr. 22 sunt înregistrați în calitate de candidați și Monica Babuc (PDM), Ludmila Onu (PSRM), Victor Sănduță (PP Șor), Dumitru Nicoară (PNL).

Gepostet von Andrei Nastase am Samstag, 26. Januar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram