image
Sursa foto: captură Publika

PD s-a lansat în campania electorală; Plahotniuc: Nu ne-am învățat să gestionăm timpul de afară, o vom face și pe asta

„Intrăm în această campanie cu fruntea sus. PD își va continua după alegeri mandatul de guvernare”, a declarat oligarhul Vladimir Plahotniuc la lansarea PD în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Evenimentul a fost organizat la sediul formațiunii, dar presa nu a fost anunțată din timp despre acest eveniment.

„Nu ne-am învățat să gestionăm timpul de afară, o vom face și pe asta”, a glumit Plahotniuc pe seama gerului. El a fost singurul care a avut un discurs în fața mai multor persoane adunate la sediul PD, inclusiv mai mulți copii.

„Drumul pe care l-am parcurs în acești trei ani este drumul cel bun. Moldova nu-și mai poate permite din nou în experimente politice dubioase și să se piardă iar în sărăcie. Intrăm în această campanie cu fruntea sus, cu convingerea că pentru noi vorbesc faptele, nu vorbele”, a declarat Plahotniuc.

Acesta nu a ezitat să atace și opoziția. „Priviți ce se face pe dreapta sau pe stânga. Opoziția nu are oferte clare de guvernare, nu are program clar de guvernare. Deja își deplânge rezultatul electoral anticipat, mic pe care ei știu că o să-l aibă. Cetățenii îi vor sancționa pentru un asemenea comportament, pentru că nu cu bocete se guvernează. Fac apel către toți candidații, indifrent de partidul din care fac parte, să se abțină de la falsuri și manipulări”, a mai spus șeful PD.

PDPD
PDPD

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: