image
Sursa foto: privesc.eu

„Pobeda” și „Avem susținerea lui Dodon”; Socialiștii s-au lansat în campania electorală

Cu drapele roșii, discursuri în limba rusă și o ploaie de promisiuni. Așa s-au lansat astăzi socialiștii în campania electorală, iar locul ales a fost Arcul de Triumf din capitală.

„Vrem să spunem că în acești 10 ani de zile guvernările care s-au perindat, tot felul de Maia Sandu, Pavel Filip și mulți alții se fac vinovați de dezastrul din țară, de faptul că zilnic 106 oameni pleacă din Moldova peste hotarele republicii. Pentru faptul că astăzi oamenii maturi caută de lucru în Rusia, Potrugalia, Italia”, așa și-a început discursul socialistul Ion Ceban.

Tot Ceban s-a mai lăudat că o mare realizare de a lui este și faptul că la fugărit pe fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă de la cârma primăriei:

„Dezastrul continuă și la nivel de municipalitate, pentru că am avut aici un fraier care se numește Dorin Chirtoacă. Noi l-am fugărit, dar lucrurile nu se schimbă prea mult”.

După discursul lui Ceban fiecare candidat din cele 11 circumscripții din Chișinău au susținut câte un discurs care s-a lăsat cu o ploaie de promisiuni.

„Noi o să facem regulă, iar țara nostră o să fie mai bună. Împreună cu voi am oprit mai multe construcții. Asta este doar o pate din ceea ce am făcut, însă totul urmează. Vom face ordine și vom face dreptate în țară”, a declarat Vlad Batrâncea.

Și deputat socialist Grigore Novac s-a arătat optimist. „Cunoaștem acele scheme pe care le-au pus la cale cei de la primărie și cei din Parlament. Ei fură, noi plătim”, a declarat Grigore Novac.

Candidata pe circumscripția 32, Svetlana Cova, s-a arătat ferm convinsă că socialiștii vor învinge acest scrutin, mai ales că au susținerea președintelui Igor Dodon.

„Eu sunt sigură noi vom avea cea mai numeroasă fracțiune în Parlament, având susținerea președintelui Igor Dodon. Vom reuși să schimbăm viața în fiecare suburbie, familie”.

După fiecare discurs susținut de pretendenții la funcția de deputat, susținătorii PSRM au scandat „Victorie!”, „POBEDA”, „Moldova”, „Socialiștii”.

„Steaua trebuie să învingă, avem această obligație față de toată lumea”, a spus la sfârșit Ion Ceban.

captură videocaptură video

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: