image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase: „Teama de votul popular e cel mai mare coșmar al regimului Plahotniuc-Dodon”

Regimul de la cârma RM este înfricoșat de o prezență masivă la vot, de aceea toți cei care-și doresc să trăiască într-o țară liberă, prosperă, fără corupție și oligarhie, trebuie să iasă pe 24 februarie și să voteze pentru schimbare. Declarația a fost făcută de liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul lansării în campania electorală a Blocului ACUM Platforma DA și PAS, eveniment care a avut loc astăzi, în fața Parlamentului.

„Prezența noastră aici, în fața Parlamentului, reprezintă decizia noastră de a face dreptate, iar dreptatea ne-o facem singuri, dacă ieșim masiv la vot. Avem încrederea lumii civilizate în decizia pe care noi am luat-o deja. Lumea civilizată este alături de toți cei care vor să trăiască într-o țară liberă și prosperă.

Un stat puternic și drept cu toți cetățenii e un stat fără corupție și fără oligahi, este un stat echitabil, transparent, cu instituții puternice, libere și conduse de profesioniști adevărați. Este ceea ce ne dorim cu toți, în vreme ce oligarhii, mafioții și politicienii oportuniști ne propun o dictatură în care oamenii muncesc pentru cei care controlează statul. Trebuie să votăm pentru noi, să ieșim cu toții din case pe 24 februarie - și cei cărunți, și cei tineri, fără expcepții! Doar așa ne vom putea lua țara înapoi”, a declarat Andrei Năstase.

„Suntem atât de mulți, încât Plahotniuc nu ne mai poate număra. Ei sunt atât de puțini încât teama de votul popular este cel mai mare coșmar al lor. Plahotniuc și Dodon ne-au făcut atât de mult rău, iar dacă vom sta acasă, vom primi și mai mult rău”, a mai spus copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Andrei Năstase a venit și cu un apel către chișinăuieni. „Ne dorim cu toții să trăim în liniște, bunăstare și doar prin vot ne putem face dreptate și ne putem lua țara înapoi. Fac apel către toți chișinăuienii - de aici, din inima țării trebuie să pornească drumul spre libertate al poporului nostru”, a conchis liderul DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: