(video) Ilan Șor atacă socialiștii: „PSRM pălăvrăgește despre socialism, iar noi îl construim”

Primarul degrevat de Orhei, Ilan Șor aduce mai multe acuzații Partidului Sicialiștilor după ce ieri deputatul socialist Vlad Batrîncea a declarat în cadrul unei conferințe de presă că reprezentanții Partidului Șor au colectat semnături pentru candidații lor în circumscripții uninominale spunând că le colectează pentru candidații PSRM și i-a numit un partid spoiler.

Foto: captură video

„Cu părere de rău, trebuie să aducem reacție la declarațiile goale ale Partidului Socialiștilor. Acesta este stilul lor, să vorbească și să nu îndeplinească nimic. Nu și-au îndeplinit nici o promisiune din ultimii 8 ani, dar au fost foarte multe promisiuni, astăzi, socialiștii își explică înfrângerea la alegeri.Socialiștii văd că electoratul lor ne simpatizează pe noi, s-au trezit și au înțeles că nu au făcut nimic și au început să jignească alte partide pentru a-și justifica înfrângerea. În timp ce noi muncim, socialiștilor le-a apărut frica”, a declarat Șor.

În această situație, PSRM vede în Partidul Politic ȘOR principalul său rival, deoarece formațiunea a demonstrat prin fapte și nu prin slogane și doctrine politice cum poate fi implementat socialismul. Partidul Șor a demonstrat prin exemple concrete la Orhei și Jora de Mijloc cum se face acest lucru. „PSRM înțelege că Partidul ȘOR nu prin cuvinte, dar prin fapte implementează agenda socialistă – compensarea tarifelor, transport gratuit , deschiderea colhozurilor, optăm pentru fabrici și întreprinderi de stat. Partidul ȘOR construiește adevăratul socialism în Moldova”, a remarcat Ilan Șor.

În acest context, liderul Partidului ȘOR a parafrazat un slogan electoral din Ucraina - «Вони балакають, Вона працює» al cărui idee este că în timp ce unii pălăvrăgesc, alții lucrează. „Așa este și în cazul nostru cu socialiștii, ei se numesc socialiști, vorbesc despre socialism, iar noi îl construim pas cu pas în întreaga țară”, a explicat Șor.


Pub