(video) Cel mai scump SUV de la Skoda, acum şi în Moldova! Analizăm modelul în detalii

Cel mai scump SUV marca Skoda a ajuns şi în Moldova şi este disponibil în stoc în câteva exemplare. Vorbim despre versiunea Laurin & Klement, cea mai bine echipată şi cea mai luxoasă să spunem aşa, a modelului.

Amintim că Skoda Kodiaq L&K a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva în anul 2018. Tot atunci am avut şi primul contact cu acesta.

Noua versiune se va deosebi de celelalte printr-o grilă a radiatorului mult mai cromată, blocuri optice full LED standard, jante din aliaj de 19 inci de model Sirius, o bară de protecţie spate modificată şi insigne Laurin & Klement pe aripile frontale.

Cele mai importante şi mai multe modificări sunt totuşi la interior. Acolo se va putea găsi un volan multifuncțional cu trei spite şi acoperit cu piele, opțional cu una de culoare neagră sau bej; scaune tapiţate cu piele de calitate superioară, cu logouri L&K şi reglaj electric pentru cele din faţă (funcţie de memorie pentru cel al şoferului); un logo subtil „Laurin & Klement” poate fi găsit atât pe scaune, cât și pe planşa de bord cu inserţii vopsite în piano-black sau fundalul de întâmpinare al ecranului sistemului multimedia. Află mai multe pe AutoBlog.MD


Pub