(video) Lansarea în campanie a blocului ACUM: „Învingem ACUM pentru dreptate și viață bună”

Blocul electoral ACUM s-a lansat în campanie electorală. La evenimentul de lansare au fost prezenți membri din partidele PAS, Platforma DA, PLDM, dar și susținători ai blocului.

„Pentru a face dreptate m-am întors acasă și alături de o echipă minunată am muncit în toți acești ani, pentru că vreau ca familia mea și familia dumneavoastră sa aibă un trai mai bun, ca să se bucure de viață”, a declarat Maia Sandu, care candidează pe lista blocului ACUM și pe circumscripția nr.50 Europa de Vest.

„Pe 24 februarie trebuie să ieșim cu toții la vot, și cei tineri și cei cărunți”, a îndemnat și Andrei Năstase. Liderul Platformei DA, candidatpe circumscripția nr. a făcut și un apel la mobilizare adresat chișinăuenilor: „Noi suntem primii la care ceilalți oameni ai țării se vor uita, primii la care se va uita comunitatea internațională. Vă rog să ne ridicăm cu și mai mare forță și încredere”.

Blocul ACUM / Sursa:Facebook/ Doina Gherman
Blocul ACUM / Sursa:Facebook/ Doina Gherman

„Acum este timpul să vorbim cu vecinii, să mergem din casă în casă, din sat în sat, acum este timpul să ne adunăm toata furia și să votăm pe 24 februarie”, a declarat și Ion Terguță, candidat pe circumscripția nr.17 Nisporeni.

Tot astăzi, s-au lansat în campanie electorală Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor.

Amintim că astăzi s-a început perioada campaniei electorale, care va dura o lună, până în ziua alegerilor inclusiv.


Pub