(stop cadru) Fostă profesoară a lui Plahotniuc: E primul la toate, pentru că al doilea nu vrea să fie

Primul în toate, niciodată nu dezamăgește, iubește oamenii și nu-i place lauda, așa l-a caracterizat în discursul său o fostă profesoară a liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Elena Dobzeu a ținut un discurs la evenimentul de lansare a candidatului PD în circumscripția nr. 17, Nisporeni, iar laudele nu s-au oprit din a curge.

„Pentru noi toți, astăzi este o zi deosebită, fiindcă ni s-a creat oportunitatea de a ne întâlni cu dnul Vlad Plahotniuc, candidatul nostru”, așa și-a început discursul profesoara și a vorbit despre „domnul Vlad-omul”, pe care l-a cunoscut în anii `80 la școala medie din Grozești.

Profesoara spune că se întrecea la lectură că șeful PD - „cine va citi cel mai mult”. Dânsa mai afirmă în discursul său că niciodată nu a dezamăgit-o, iar timpul nu l-a schimbat, rămânând „primul la toate pentru că al doilea nu vrea să fie”.

„Așa cum îl știu încă de pe atunci, cu o notă de patru primită o dată în semestru, era o tragedie, așa a rămas și astăzi - omul lucrului bine făcut”, a spus Elena Dobzeu.

Bineînțeles, profesoara a lăudat toate sărbătorile organizate în ultima perioadă de Plahotniuc la Nisporeni, spunând că acestea „s-au făcut datorită faptului că Vlad Plahotniuc este un lider cu desăfârșire”.

Totuși, după avalanșa de cuvinte de laudă, aceasta a spus că nu îl laudă, ci doar spune „adevăruri”.

„N-am venit să îl laud că știu că nici nu-i place lauda. Am venit să spun o vorbă din bătrâni: „Când vezi că lauda e de față spune-o, nu exita, pentru că nu e laudă, e adevărul pur și eu în fața dumneavoastră doar adevăr vorbesc”, a spus profesoara, afirmând că îl susține în această campanie electorală.


Pub