Image-Description
Peste 80 de camioane, BLOCATE pe traseu din cauza precipitațiilor sub formă de lapoviță și ninsoare
Social 25 ianuarie 2019, 12:30 | 1716

Peste 80 de camioane stau parcate pe marginea carosabilului pe traseele unde se atestă precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, la intrarea în Anenii Noi staționează 40 de camioane, unul pe serpentinele dintre satele Fundul Galbenei – Buțeni, Hâncești.

La o stație Peco din Căușeni staționează 22 de camioane, iar la Ștefan Vodă altele 26. Potrivit INP, în centrul țării se atestă lapoviță și ninsoare. La nord pe alocuri ninge, iar în partea de sud a țării este polei și zăpadă. Trasee blocate nu sunt.

Pe traseul Căușeni – Săiți, din cauza ghețușului, este stopată circulația unităților de transport până la prelucrarea carosabilului cu material antiderapant, iar în Căușeni, Criuleni și Ștefan Vodă se circula cu dificultate. Serviciile specializate intervin la prelucrarea traseelor cu material antiderapant. Participanții la trafic sunt atenționați să circule cu atenție.

Temporar este sistată circulația pentru mașinile de mare tonaj pe traseele Cahul – Giurgiulești, Anenii Noi – Ștefan Vodă – Căușeni și Comrat – Cantemir.

Pe parcursul nopții pasagerii rutei Tiraspol-Etulia au fost stopați din cauza poleiului și cazați la Azilul de bătrâni din Taraclia, Căușeni.

Pe tronsonul Căușeni – Săiți au fost deblocate șase unități de transport, în care se aflau opt persoane. În total, salvatorii au deblocat și tractat 75 de unități de transport din toată țara.

Opinia ta contează. Comentează!