19:37:11 28.03.2024
Stiri

Apelul lui Dodon către cetățeni, în debutul campaniei electorale: În calitate de „susținător moral și politic al socialiștilor”, promite „condiții egale” pentru toți concurenții de la alegeri

Politică 25.01.2019 11:24 Vizualizări1344 Autor: Ziarul National
Apelul lui Dodon către cetățeni, în debutul campaniei electorale: În calitate de „susținător moral și politic al socialiștilor”, promite „condiții egale” pentru toți concurenții de la alegeri


Președintele Igor Dodon îndeamnă cetățenii R. Moldova să facă „o alegere conștientă” la alegerile parlamentare din 24 februarie curent, ca să scoată „țara din criză”.

Oficialul promite, „în calitate de președinte”, care anterior și-a declarat public sprijinul „moral și politic” pentru socialiști în această campanie, „condiții egale și corecte” pentru toți concurenții electorali.

„Un Parlament legitim și recunoscut de întreaga societate va reprezenta faptul că țara noastră a revenit pe calea dezvoltării firești, legale și democratice”, crede Dodon.

Vedeți mai jos întregul apel lansat de președintele Igor Dodon cu ocazia startului campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 24 februarie:

„Stimați concetățeni, dragi prieteni!

Astazi, 25 ianuarie, începe campania electorală pentru alegerile în Parlamentul Republicii Moldova. Cu această ocazie, am decis să mă adresez tuturor cetățenilor țării noastre, partidelor politice, asociațiilor obștești, activiștilor civici, reprezentanților mass-media și experților.

Actualmente, Republica Moldova trece printr-o perioadă deloc ușoară. Avem de rezolvat o sarcină dificilă – împreună trebuie să facem o alegere conștientă, un pas chibzuit, astfel încât să scoatem țara din criză și să asigurăm dezvoltarea ei continuă.

Îndemn toți participanții la procesul electoral să dea dovadă de maturitate politică, să manifeste stimă și respect față de oponenți și față de cetățenii Republicii Moldova. Trebuie să nu uităm că vom locui în această țară și după alegeri, de aceea vă îndemn să vorbim și să acționăm în modul în care să nu ne fie rușine să ne privim în ochi și să ne salutăm.

În calitate de președinte, voi face tot posibilul ca tuturor concurenților electorali să le fie create condiții egale și corecte pe parcursul întregii campanii, pentru ca aceasta să se desfășoare într-o atmosferă pașnică și constructivă.

Voi depune toate eforturile ca această campanie să corespundă standardelor internaționale înalte, iar observatorii să aprecieze rezultatele ei drept libere și democratice, fapt care va spori prestigiul Republicii Moldova pe arena internațională și va asigura progresul și prosperarea țării.

Lucrul dat ne va permite să deschidem o nouă pagină în istoria Republicii Moldova. Un Parlament legitim și recunoscut de întreaga societate va reprezenta faptul că țara noastră a revenit pe calea dezvoltării firești, legale și democratice”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md