03:31:46 18.04.2024
Stiri

VIDEO // AMINTIRILE profesoarei din școală a lui Vlad Plahotniuc, la lansarea candidaturii liderului PD în raionul Nisporeni: „Ne întreceam la lectură cine va citi cel mai mult”

Partide/Comunicate 25.01.2019 16:45 Vizualizări1366 Autor: Ziarul National
VIDEO // AMINTIRILE profesoarei din școală a lui Vlad Plahotniuc, la lansarea candidaturii liderului PD în raionul Nisporeni: „Ne întreceam la lectură cine va citi cel mai mult”


După ce a participat, în dimineața zilei de astăzi, la lansarea Partidului Democrat în campania electorală, liderul democrat a mers și la Nisporeni, acolo unde și-a lansat deja candidatura în circumscripția uninominală.

A venit să-l susțină la eveniment și profesoara din satul natal Grozești, Elena Dobzeu, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei elev.

„Am deosebita onoare să vorbesc despre domnul Vlad, omul pe care l-am cunoscut încă în anii 80, când era adolescent în devenire la școala medie din Grozești, iar eu - o tânără profesoară și ne întreceam la lectura cine va citi cel mai mult. Sunt mândră că, peste ani, niciodată personal nu m-a dezamăgit. E puțin să zic că nu m-a dezamăgit doar pe mine, dar pe niciunul dintre noi, grozeștenii, și nici pe nisporeneni. Așa cum îl știu ambițios de a fi primul, că al doilea nu vrea să fie, pe atunci o notă de 4 primită în semestru era o tragedie. Omul binelui făcut. Dovadă sunt lcururile frumoase din localitățile noastre”, a spus profesoara, întreruptă periodic de aplauze.

Elena Dobzeu crede că toată republica invidiază Nisporeniul, pentru că Vlad Plahotniuc „aici a învățat și aici își are rădăcinile”.

„Ce este mai bine decât atunci când îți cunoști oamenii și locurile, le cunoști problemele? (...) Îl susțin din tot sufletul de la început și până la capăt”, a continuat fosta profesoară, îndemnându-și fostul elev să vină alături de ea pe scenă, ca să-i transmită un crez biblic: „Cel ce vrea să fie mare cu adevărat, trebuie să fie slujitorul tuturor celorlalți.

Vădit emoționat, Vlad Plahotniuc i-a mulțumit ptofesoarei pentru aprecieri: „Am încă reflexele din școală și, când iese profesoara, am puțin probleme. Nu văd o problema în faptul că, perindându-ne în ani, avem așa reflexe și, de fapt, e respectul și stima față de cei de acasă, de părinți, de istoria noastră”.

Fostul ministru din echipa democraților, Vasile Bâtcă, le-a spus celor prezenți că „avem o misiune importantă - să reușim să obținem cea mai frumoasă victorie a noastră, victoria PD și alegerea lui Vlad Plahotniuc, deputat de Nisporeni”.

„Avem cel mai bun candidat, este pământeanul nostru, este omul faptelor, a demonstrat că își dorește o viață mai bună pentru oamenii de aici și din țară. Pe 24 februarie, votăm fapte, nu vorbe, votăm Vlad Plahotniuc”, a îndemnat Vasile Bâtcă, după ce a enumerat mai multe proiecte ale democraților realizate la Nisporeni.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md