/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dumitru Alaiba, înregistrat în cursa electorală din partea blocului ACUM

missing
25 ianuarie 2019, ora 18:53

De astăzi sunt candidat cu acte în regulă :). Am fost înregistrat în calitate de candidat din partea Blocului ACUM pe circumscripția 51 SUA, Canada.
Tot astăzi a avut loc lansarea campaniei blocului electoral #ACUM
”, a scris Dumitru Alaiba.

Dumitu Albaiba candidează pe circumscripția 51 care include diaspora- SUA, Canada.

Astfel, acesta a specificat trei priorități pe care le propune pentru diaspora din SUA și Canada.

Urmează o lună complicată, după care o să învingem împreună.
Aici vă invit să vedeți profilul meu, experiența mea profesională și 3 priorități pe care le propun pentru diaspora din SUA și Canada:
1. Oportunități de investiții acasă.
2. Sancțiuni pentru corupți.
3. Servicii publice calitative, inclusiv online
”, se arată în postarea lui Alaiba.

De asemenea, pe aceeași circumscripție au fost înregistrați oficial candidații: Ghenadie Moroșanu din partea PD, Gaik Vartanean de la PRSM, Viorel Savva – candidat independent, Valeriu Ghilețchi – candidat independent, Rodica Rusu din partea Partidului Șor, Alexandrin Patron – candidat independent, Petru Neaga – candidat independent, Gheorghi Grozav – candidat independent, Valentin Ganea – candidat independent, Oleg Bînzar – candidat independent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram