(video) Începând cu luna februarie, Dodon își propune vizite prin toate raioanele țării: „Oamenii vor să discute cu mine”

Deși a menționat că nu participă la scrutinul din 24 februarie, începând cu luna februarie, perioada campaniei electorale, Igor Dodon își propune să meargă în fiecare raion. Anunțul a fost făcut de șeful statului în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

„Oamenii îmi spun că vor să discute cu mine. Eu am fost în 250 de localități. Nu știu dacă vreun președinte în doi ani a fost în atâtea sate. Oamenii m-au văzut, au pus mâna, am dat mâna. Sunt sate unde niciun deputat și niciun ministru n-a fost. Până la sfârșitul lunii martie vreau să stau să discut cu oamenii”, a declarat Dodon.

Igor Dodon / Sursa:Facebook

Amintim că la data de 21 ianuarie, Igor Dodon a anunțat că nu va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie, meționând că nu va aspira la funcția de deputat, dar în tot acest răstimp, sprijinul său moral și politic va fi înaintat partidului politic și echipei, care l-a înaintat la alegerile prezidențiale din 2016 și a susținut toate inițiativele prezidențiale din ultimii doi ani.

„Mă refer la Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Acesta este unicul partid care poate de unul singur să schimbe puterea din țară și să guverneze competent și responsabil în RM”, a declarat Dodon.


Pub