Actualitate

Horoscop 24 ianuarie 2019. Mesaj emoţionant şi planuri de nuntă

Aveţi şanse mari de câştig, dar contează momentul în care acţionaţi şi rapiditatea cu care duceţi totul la bun sfârşit.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiţi să stea departe de oameni agresivi sau prost-dispuşi. Negativitatea lor ar putea să vă provoace o adevărată explozie şi nu vă doriţi să izbucniţi, mai ales că încă de dimineaţă vă veţi simţi bine, plini de energie şi veselie. Excursii scurte, vizite de afaceri și discuții despre problemele de familie sunt posibile. Astăzi, orice experimentare este binevenită, dar este vital ca aceasta să fie efectuată în mod deliberat.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Taur
Taurii îşi vor concentra atenţi mai mult asupra afacerilor interne şi deficienţelor de la locul de muncă. Dacă vă faceţi un nou prieten ar trebui să menţineţi o atitudine prietenoasă şi politicoasă. Printre noile tale cunoștințe va fi cineva care poate influența pozitiv afacerea, reputația sau cariera ta. Seara, așteptați un apel telefonic sau o vizită personală de la o rudă îndepărtată.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Gemeni
Gemenii s-ar putea să îşi dedice timpul afacerilor personale. Există posibilitatea ca anumiţi colegi să le creeze probleme la serviciu, dar acestea vor fi rezolvate repede, cu mult tact şi politeţe. În familie ar putea apărea anumite nelinişti, dar cu multă răbdare, înţelegere veţi reuşi să treceţi peste necazuri.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Rac
Racii nu ar trebui să se împiedice de micile obstacole ale zilei, chiar dacă par singurii care se confruntă cu așa ceva. Spre seară îi așteaptă un moment încărcat de pasiune, alături de o persoană pe care au cunoscut-o recent. O simplă invitație la o cafea, în confortul propriului apartament, va da naștere la clipe de neuitat.

Horoscop 24 ianurie 2019 Leu
Leii sunt sfătuiți să-și asume riscuri în dragoste. Fie că e vorba de rezolvarea unor probleme cu partenerul de viață sau un prim pas în relația cu un coleg de la serviciu, care dă semnale că vrea ceva mai mult, cert este că acum e momentul ideal pentru a acționa. Cine pierde clipa s-ar putea să piardă și persoana.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Fecioară
Fecioarele sunt concentrate pe viitor. Chiar dacă intevin multe probleme de-a lungul zilei, își vor face timp pentru a se gândi la pașii următori – bugetul pe lunile ce urmează, o vacanță pe finalul verii și poate chiar un… copil. Nu vor să lase nimic important la voia întâmplării și acesta nu este un lucru rău.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Balanţă
Astăzi, nativii Balanţă sunt etrem de muncitori. Îşi vor consuma energia fie la locul de muncă, fie acasă – de exemplu, vor face curăţenie generală sau vor reamenaja mobilierul din locuinţă. Este o zi fructuoasă. Primiţi bani de unde nu vă aşteptaţi şi există o mare probabilitate ca proiectul recent lansat să aducă primele roade. Tot astăzi veţi achita o datorie mai veche.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Scorpion
Scorpionilor li se recomnadă să nu fie singuri. Există riscul să te afunzi în abisul gândurilor sumbre şi să cazi în depresie. Nu e cazul să te gândeşti la ce anume nu ai putut realiza în trecut. Fii optimist şi pozitiv. Ai putea să te dedici unei activităţi care te face fericit, un sport sau un hobby.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătării îşi vor petrece ziua gândindu-se la viitor. Unii îşi fac prieteni noi sau se pot îndrăgosti. Joi, nativii Săgetător vor obţine o victorie extrem de valoroasă la locul de muncă şi se vor bucura de laudele şefilor şi admiraţia colegilor. În relaţia de cuplu, este recomandat să nu fii vanitos.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Capricon
Nativii din Capricorn au o mare şansă, astăzi, să primească un contract pe bani mulţi, să câştige o sumă de bani sau să primească o veste foarte bună pe plan financiar. Astrele vă recomandă să aveţi încredere în forţele proprii şi să munciţi din greu pentru a obţine ceea ce vă doriţi. O viaţă mult mai bună vă aşteaptă acolo, însă trebuie să faceţi tot posibilul pentru a ajunge la destinaţie. Alături de persoanele iubite veţi răzbate şi veţi avea parte de numeroase bucurii ale vieţii.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Vărsător
Vărsătorii vor fi, astăzi, înconjuraţi de oameni dragi şi foarte optimişti. Veţi planifica viitorul împreună, vă veţi face planuri mari şi veţi încerca tot posibilul ca totul să vă iasă aşa cum vă doriţi. Bucuraţi-vă de momentele petrecute alături de familie, copii sau persoana iubită. Petreceţi această zi gândindu-vă doar la lucruri pozitive. Vă veţi încărca bateriile pentru zilele ce urmează, iar odihna este tot ce aveţi nevoie pentru a vă pune pe picioare.

Horoscop 24 ianuarie 2019 Pești
Peştii vor primi, astăzi, numai veşti bune. Încă de dimineaţă veţi afla că toată munca depusă în ultima perioadă a dat roade, lucrurile funcţionează de la sine, iar voi nu puteţi decât să vă bucuraţi de acest succes. Spre seară, veţi avea mai multe întâlniri cu persoane pe care nu le-aţi văzut de mult timp. Profitaţi de aceste momente pentru a întări prieteniile. O altă veste bună va veni pentru voi şi va fi legată de sănătate. Deşi aveaţi temeri, veţi descoperi că nu a fost nimic adevărat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *