Aplicația de dating care îți lasă prietenii să dea swipe pentru tine

Aplicațiile de dating sunt o parte importantă a culturii dating-ului. Tinder, de exemplu, are peste 12 milioane de utilizatori în România. Ship este cea mai nouă aplicație de dat întâlniri online și oferă prietenilor tăi posibilitatea de a alege pentru tine.

Foto: Digital Trends

Aplicația permite celor în căutarea de un date să creeze un grup de prieteni cărora le dau mână liberă să dea swipe dreapta sau stânga pentru ei. Toți sunt grupați într-un chat în cadrul aplicației, unde pot discuta pe baza profilurilor pe care le descoperă. Astfel, dacă vreun prieten din grup vede pe cineva care crede că ți s-ar potrivi, el poate da swipe dreapta în locul tău. Sau invers.

După ce îți setezi niște preferințe, prietenii aleși de tine vor putea vedea apoi profilurile altora de pe aplicație, pe baza acestor criterii. După cum spun și fondatoarele aplicației, cei din jur de cunosc de multe ori mai bine decât te cunoști tu, așa că prietenii tăi ar putea identifica mai ușor așa-numitele „red flags” de pe profilul cuiva și de a te scuti astfel de un date neplăcut, scrie playtech.ro.

Aplicația solicită în completarea profilului completarea înălțimii, locului de muncă, religiei, nivelului de educație și multe altele, astfel încât utilizatorii să poată filtra rezultatele în funcție de sex, vârstă și proximitatea locației.

Ca în cazul altor aplicații de dating, pentru a putea conversa, cei doi utilizatori trebuie să fie mai întâi „matched”. Aplicația e disponibilă, deocamdată, doar pe iPhone în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia și Australia. Dacă are succes, evident, se va extinde către alte țări.


Pub