(video) Provocator sau provocare? Comportamentul unui șofer în fața unui echipaj INP: „Da' ce o să îmi faci? O să mă împuști?”

Altercații verbale între un șofer și un echipaj de poliție. La adresa de mail a redacției UNIMEDIA au fost transmise mai multe imagini video cu discuții și dezbateri la limită între un șofer și un echipaj al INP.

Nu se știe exact motivul conflictului, însă din imagini se pare că parlamentările au pornit după ce șoferul a fost oprit de echipajul INP. Asta pentru că ar fi avut faruri cu o luminozitate puternică și că automobilul era murdar.

Din imagini se vede cum conducătorul auto a cerut echipajului de poliție să se prezinte și să ceară explicații despre motivul opririi, chiar dacă inspectorul i-l prezentase anterior.

Mai mult, ulterior, șoferul a recunoscut că nu are permisul la el și a continuat să manifeste un comportament verbal agresiv.

Atenție, urmează imagini cu limbaj necenzurat.

Reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare au declarat că vor analiza imaginile și vor veni cu o reacție în acest sens.


Pub