(video) Partidul Verde Ecologist se va regăsi sub numărul 14 pe buletinul de vot, urmat de Partidul Liberal

În urma tragerii la sorți, s-a stabilit că Partidul Verde Ecologist se va regăsi sub numărul 14 pe buletinul de vot, urmat de Partidul Liberal sub numărul 15.

La moment, în cursa electorală sunt înregistrate șapte partide: PDM, PSRM, blocul ACUM, PCRM, Partidul ȘOR, Mișcarea Populară Antimafie și Partidul Nostru.

Alte șase partide au depus cererile pentru înregistrare în cursa electorală: Mișcarea Speranța-Надежда, Partidul Regiunilor din Moldova, Partidul Democrația Acasă, Partidul Național Liberal, Partidul Voința Poporului și Partidul Patria.

Conform Codului electoral, Comisia Electorală Centrală efectuează înregistrarea candidaţilor desemnaţi în decursul a 7 zile de la data primirii actelor. Ordinea de înscriere în buletinul rămâne definitivă numai după înregistrarea la CEC în calitate de concurenţi electorali, pe circumscripția națională, la alegerile parlamentare.

Amintim că astăzi a fost ultima zi de depunere a actelor pentru înregistrarea în calitate de candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.


Pub