(video) Polestar 2 – iată cum îi va arăta sistemul multimedia bazat pe Android şi detalii despre baterie

Polestar vine cu noi detalii despre cea de-a doua maşină pe care o pregăteşte pentru prezentare. Polestar 2 va fi prima mașină din lume, cu o configurație software reală, ceea ce înseamnă că nu va fi actuală doar la momentul lansării şi în scurta perioadă de după, ci va fi actualizată frecvent și automat.

Foto: autoblog.md

Câți oameni ar cumpăra vreodată un smartphone dacă știau că nu se va actualiza niciodată? Polestar crede că oamenii ar trebui să aibă aceleași cerințe de la mașinile lor. Polestar 2 vine cu un sistem de operare/multimedia bazat pe Android, care este mereu conectat la internet și primește actualizări de tip „over-the-air” (OTA) la fel ca un smartphone.

De asemenea, Polestar 2 oferă aplicații, servicii și tehnologii pe care utilizatorii le folosesc în fiecare zi pe smartphone-urile lor (cum ar fi Google Maps și Asistentul Google), care sunt proiectate și adaptate special pentru o experiență în vehicul. Vezi mai multe detalii, inclusiv un demo cu acest sistem multimedia pe care l-am realizat noi, pe AutoBlog.MD


Pub