„Trei ani și 10 luni au stat cu spatele la popor, iar acum și-au adus aminte. Își bat joc”: Voronin, despre promisiunile electorale ale guvernării

Deși campania electorală începe abia mâine, 25 ianuarie, guvernarea a ținut să vină cu o mulțime de promisiuni în ultima perioadă. Astfel, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a ținut să menționeze că aceste acțiuni ar fi o bătaie de joc față de cetățenii Republicii Moldova, de care partidele de guvernământ și-au adus aminte abia înainte de alegeri.

Foto: UNIMEDIA

„Patru ani, pierduți pe toate dimensiunile. Partidele care și-au asumat această responasbilitate n-au făcut treabă. Și-au făcut interesele lor. Trei ani și 10 luni au stat cu spatele la popor, iar acum și-au adus aminte. E atât de fals. Își bat joc de propriul popor.

Alegerile sunt un fel de examen pentru guvernare. Ei trebuie să răspundă în fața cetățenilor. De aceea, ei cumpărăr alegătorii cu pachete, concerte. Poporul trebuie să-i fugăreacă. Ei dacă nu pot curăța drumurile, care guvernare?”, a menționat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Puterea a patra”


Pub