Prima ediție a talk-show-ului „O Nas”
Politic 24 ianuarie 2019, 22:49 | 2462

Prima ediție a noului talk-show în limba rusă, "O nas", de la Jurnal TV, a fost marcată de prezența și mărturisirile unuia dintre cei mai mediatizați, până nu demult, politicieni de la Chișinău. S-a încercat o discuție privind definirea ideologiilor. Moderatorul emisiunii, Vlad Kulminski, l-a invitat în studio pe fostul secretar general și deputat al Partidului Comuniștilor, Iurie Muntean. Acesta a participat pentru prima oară la o emisiune TV, în ultimii trei ani.

Invitatul a fost întrebat de ce, în opinia sa, pe stânga politicii moldovenești domină PSRM.

Anterior, PSRM a negat că ar avea un parteneriat cu PD. Iurie Muntean a fost solicitat să confirme, dacă în 2014 în partidul lui Vladimir Voronin exista un grup de oameni cu viziuni radicale, printre care și Muntean, care ar fi vrut să-l detroneze pe lider și să preia conducerea formațiunii.

Întrebat de ce nu continuă lupta politică, Iurie Muntean a răspuns că ...

Talk-show-ul "O nas" este difuzat în fiecare vineri, de la ora 18:00. Asta după ce proiectul "Poprobuem ne vrati" a fost întrerupt, luând în considerare că realizatorul emisiunii, directorul de programe la Institutul de Politici Publice, Oazu Nantoi, a anunțat că intenționează să candideze în cadrul scrutinului parlamentar din februarie. Noul moderator de la Jurnal TV, Vlad Kulminski, este director executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice.

Opinia ta contează. Comentează!