22:43:50 23.04.2024
Stiri

Sfaturi PREȚIOASE de la un bărbat divorțat despre căsătorie. Află ce i-ar fi plăcut să știe din timp, ca să evite despărțirea!

Știri 24.01.2019 20:02 Vizualizări1342 Autor: Ziarul National


Sfaturi PREȚIOASE de la un bărbat divorțat despre căsătorie. Află ce i-ar fi plăcut să știe din timp, ca să evite despărțirea! Sursa: secretele.com

La o primă vedere, s-ar putea crede că un divorț nu-și are locul la categoria sfaturi, fiindcă depinde de la caz la caz, însă, un bărbat, rămas fără femeia iubită, după un mariaj de 16 ani, ne mărturisește ce i-ar fi plăcut să facă mai din timp, ca să evite despărțirea.

Nu încetați niciodată să-i faceți curte soției, să ieșiți împreună…

Niciodată să nu vedeți în nevastă o simplă achiziție, un anumit bun. Când ați cerut-o în căsătorie, i-ați promis că o iubiți sufletește și că veți face tot posibilul să o apărați în orice situație s-ar afla, să-i fiți alături.

Nu uitați că este cea mai prețioasă comoară ce vi s-a încredințat vreodată. Ea v-a ales. Curtați-o mereu, nu deveniți comod când este vorba să o scoateți la plimbare, la un film, restaurant, într-un parc agreabil…

Fiți deschiși către lume, dar păstrați-i doar ei locul în inimă

Așa cum ați promis, sunteți protectorul inimii consoartei, dar aveți grijă și de sufletul dumneavoastră, cu aceeași vigilență. Fiți deschiși către lume, fără să uitați să păstrați acel loc în inimă unde doar soția să poată intra, refuzând pe oricare altcineva în încercarea de a vă cuceri.

Fiți mereu îndrăgostiți, luați-o de la capăt ca în prima zi

Este o certitudine. De-a lungul timpului, nu veți mai fi persoana de atunci când v-ați pus pirostriile. Schimbări multe se produc, de aceea ar trebui să vă recuceriți reciproc în fiecare zi, dacă se poate.

Soția nu este obligată să rămână alături de bărbatul ales, dacă va constata că acesta nu mai este deloc ființa de pe vremea când o curta. Găsește prilejul de a-și încredința sufletul altuia, dispus să o primească cu brațele deschise.

Observați care sunt lucrurile bune la ea

Concentrați-vă pe ceea ce vă place la femeia aleasă, până acolo unde nu veți putea vedea decât dragoste și nu veți mai avea nicio umbră de îndoiala că sunteți cel mai norocos bărbat de pe pământ. Că alături vă stă cineva care vă iubește cu adevărat.

Nu faceți inventarul chestiilor ce vă enervează (există și astfel de momente), fiindcă veți stinge puțin câte puțin flacăra dragostei.

Asumați-vă complet responsabilitatea

Mă refer la responsabilitatea propriilor trăiri. Nu este treaba soției să vă facă fericit și nici să vă facă trist. Găsiți-vă propria fericire relevată de responsabilitate și astfel bucuria se va împrăștia peste tot în relația conjugală.

Lăsați-o sa fie ea pur si simplu

Daca e tristă sau furioasă, strângeți-o în brațe, încurajați-o că va fi bine, faceți-o să râdă. Femeia se va deschide cu ușurință. Ascultați mereu cu atenție ce are de spus. Și căutați să descifrați ce se află dincolo de tristețe sau de furie.

Umpleți-i sufletul zilnic

Învățați limbajul dragostei. Cereți-i să vă întocmească o listă cu 10 lucruri care o fac să se simtă bine. Memorați-le și procedați în așa fel încât să se simtă ca o regină, că este prioritatea numărul unu în fiecare zi. Fiți prezent în viața ei.

Evitați grosolăniile de orice tip

Fiecare partener greșește uneori. Nimeni nu este perfect. Nu-i aduceți reproșuri grosolane soției, acestea i-ar răni grav sufletul. Gestionați cu calm greșelile.

Acordați-i timpul în care să se ocupe doar de ea

Chiar dacă aveți copii, o femeie își dorește un timp/spațiu doar pentru ea. Să meargă la coafor, la o întâlnire cu prietenele etc. Se va întoarce acasă mai relaxată și cu dorința de a-și îndeplini sarcinile din gospodărie.

Fiți transparenți

Vreți încredere, împărtășiți-i ideile, neliniștile, recunoașteți-vă greșelile. Comunicați, scoateți-vă măștile. Îi va fi mai ușor să vă înțeleagă, să vă iubească complet.

Nu vă faceți griji din cauza banilor

Banul este ca un joc, iar partenerii trebuie să-l joace în echipă, fără divergențe, pentru a-l câștiga. Niciodată nu-i bine când membrii aceleiași echipe se luptă între ei. Găsiți modalități de impulsionare reciprocă a puterii fiecăruia. Procedând astfel, veți fi mulțumiți de rezultate.

Iertați, eliberați-vă de trecut

Concentrați-vă asupra viitorului. Nu lăsați trecutul să vă țină captivi. Agățându-vă mereu de greșelile trecutului, este ca un zid ce vă împiedică să înaintați într-o căsnicie. Iertarea înseamnă eliberare. Ridicați ancora și alegeți întotdeauna iubirea.

În concluzie, căsătoria este

viața cu urcușuri și coborâșuri. Fiecare experiență trăită ne este utilă, ne va determina să continuam să luptăm, să ne păstram legătura creată.

Cele expuse aici sunt adevărate lecții învățate mai târziu de către bărbatul divorțat cu care am început prezentul material. Am dedus că adoră să fie căsătorit și că-și va căuta o altă pereche, bazându-se pe fundamente care vor rezista uraganelor și asalturilor timpului.

Aș adăuga că poate am uitat sa iubim. Nu-i nimic, vom reînvăța, indiferent de vârstă. Nu ne dorim să vină vremea să afirmăm că e prea târziu. Să nu lăsăm timpul să se scurgă, stând cu mâinile în sân.

O femeie care a spus un Da! hotărât în fața altarului așteaptă să fie mandră de alegerea făcută. Fiți genul acesta de bărbat cu care-și dorește să avanseze puternic în viață.

Sursa: secretele.com


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md