/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ninsoarea dă noi bătăi de cap. Autoritățile recomandă cetățenilor să fie prudenți când ies în stradă, iar șoferii să nu parcheze pe unde apucă

missing
24 ianuarie 2019, ora 19:30

Cel mai mult în aceste zile au de suferit persoanele în etate, dar și mamele cu copii, pentru care deplasarea prin oraș devine o adevărată aventură.

„Sincer vorbind, este foarte incomod. Acum am ieșit la plimbare cu căruciorul. Automobilele merg pe trotuare și nici nu ai pe unde trece”

„La trecerea subterană este foarte lunecos. O iau de mână, pentru că îmi este frică”.

„Ar trebui să pună măcar niște nisip, să nu alunecăm că este strașnic”.

Iar ca să ajungă la transportul public, unii chișinăueni sunt nevoiți să sară peste mormanele de zăpadă de la marginea drumului.

Ar fi bine măcar să curețe la oprire. Am căzut odată, acum merg ca broasca țestoasă”.

„Uitați-vă cum trece lumea”.

Vremea rea a creat probleme și șoferilor. Din cauza mormanelor de zăpadă de la marginea drumului, aceștia s-au văzut nevoiți să parcheze pe unde apucă, deseori pe trotuare.

„Este greu să parchezi, pentru că trotuarele nu sunt curățate”.

Autoritățile municipale recomandă cetățenilor să fi prudenți când ies în stradă, iar administratorilor localurilor, să curețe spațiile din apropiere. În plus, soferii sunt îndemnați să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a nu împiedica autospecialelor să curețe drumul. Ninsorile vor continua să cadă și în următoarele zile, spun meteorologii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram