image
Sursa foto: mediafax.ro

„Nu au ieşit recent şi nici nu vor ieşi”; Relaţia lui Brad Pitt cu Charlize Theron nu ar fi una amoroasă

Informaţia despre relaţia actorului american Brad Pitt cu starul sud-african Charlize Theron ar fi falsă şi ar fi pornit de la o fotografie făcută în timpul unei colaborări profesionale, potrivit unei surse citate de revista People.

Potrivit acestei surse, Pitt şi Theron s-ar fi întâlnit în urmă cu şase luni pentru a lucra, alături de actorul Adam Driver, la o reclamă pentru ceasurile Breitling.

„Au petrecut timp împreună", dar "nu au ieşit recent şi nici nu vor ieşi", a declarat sursa.

La sfârşitul săptămânii trecute, publicaţia britanică The Sun a scris, citând o sursă, că Brad Pitt, care este în curs de divorţ de starul hollywoodian Angelina Jolie, ar avea o relaţie cu Charlize Theron din luna decembrie a anului trecut.

Potrivit unei surse citate de publicaţia britanică, fostul logodnic al lui Theron, Sean Penn, este cel care le-ar fi făcut cunoştinţă celor doi, relateaz[ mediafax.ro.

„Se văd cam de o lună deja. Au fost prieteni mult timp - în mod ironic, prin intermediul lui Sean (Penn, n.r.) -, dar lucrurile au evoluat", a declarat sursa.

Potrivit unor martori, actorul în vârstă de 55 de ani şi Charlize, în vârstă de 43 de ani, au flirtat în public la o proiecţie a filmului "Roma", de Alfonso Cuaron, organizată recent în Chateau Marmont din Hollywood, Los Angeles.

Charlize Theron, care s-a despărţit de Sean Penn în 2015, după o relaţie de 18 luni, ar fi fost prima vedetă cu care Brad Pitt - premiat cu un Oscar în calitate de producător al filmului „12 ani de sclavie" (2013) - ar fi avut o relaţie după despărţirea de Angelina Jolie, în 2016.

Theron - câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monstrul" (2004) - are doi copii adoptaţi, un băieţel şi o fetiţă.

La începutul lunii decembrie 2018, actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, aflaţi în proces de divorţ, au ajuns la o înţelegere privind custodia celor şase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri. Jolie şi Pitt sunt implicaţi într-un conflict judiciar privind copiii şi divorţul de mult timp.

La începutul lunii august 2018, Jolie a cerut în instanţă ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul anului trecut.

În documentele depuse în instanţă se indică faptul că Pitt „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate "regulat". La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanţă, spunând că, prin afirmaţiile sale, Angelina Jolie "încearcă să manipuleze presa".

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani. Cei doi au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: