13:54:20 19.04.2024
Stiri

Culmea INVENTIVITĂȚII // Cum și-a cerut iubita în căsătorie un bărbat din Marea Britanie

Știri 23.01.2019 07:30 Vizualizări1464 Autor: Ziarul National
Culmea INVENTIVITĂȚII // Cum și-a cerut iubita în căsătorie un bărbat din Marea Britanie Sursa: avantaje.ro


Imaginația nu are limite! Cum altfel am putea aprecia inventivitatea unui englez de a-i ascunde iubitei inelul de logodnă în pământ pentru a o lăsa să-l descopere singură…

Bărbatul, Jamille Swainson, de 31 de ani, s-a gândit cum să pună la punct cea mai originală cerere în căsătorie. În care să includă romantism, aventură, amuzament și o experiență pe care, cu siguranță, niciunul dintre ei n-o va uita prea ușor.

Așadar, costisitorul inel cu safir și diamante a fost îngropat în pământ într-o cutiuță de metal în speranța că viitoarea logodnică va avea abilitatea să-l descopere cu ajutorul unui detector de metale.

Ziua cea Mare a Căutărilor le-a adus celor doi îndrăgostiți o sumedenie de surprize: cu detectorul de metale pe suprafața „incriminată”, tânăra Harriet Haseler a făcut câteva descoperiri demne de munca istovitoare a unui arheolog. Detectorul a anunțat-o când, sub pământ se află metal, dar nu mică i-a fost mirarea să găsească o monedă de un penny din secolul XVIII, un glonț de flintă, un bănuț de argint și un capac din epoca victoriană. Într-un final a găsit și cutiuța de metal în care se afla inelul. Când a descoperit-o, bărbatul a îngenuncheat în fața ei și a cerut-o de nevastă.

„I-am cerut să o deschidă și să se uite înăuntru. A rămas fără grai…” a spus inventivul logodnic Jamille Swainson, vizibil emoționat.

„Ideea aceasta cu detectorul de metale mi-a venit după ce Harriet mi-a povestit cât de mult i-a plăcut în copilărie această unică experiență alături de bunica ei. Am planificat totul astfel încât să nu aibă nici cel mai mic indiciu că i se pregătește ceva. Am aranjat să plecăm într-un weekend departe de agitația orașului, iar acolo în jurul cabanei am ascuns inelul. Mi-a ieșit!

Sursa: avantaje.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md