01:51:59 29.03.2024
Stiri

Bogatu: „Clanul oligarhic Țopa-Platon-Lucinschi va încerca să-și ia REVANȘA la alegerile parlamentare din 24 februarie”

Politică 23.01.2019 18:43 Vizualizări1746 Autor: Ziarul National
Bogatu: „Clanul oligarhic Țopa-Platon-Lucinschi va încerca să-și ia REVANȘA la alegerile parlamentare din 24 februarie”


„Clanul oligarhic Țopa-Platon-Lucinschi va încerca să-și ia revanșa la alegerile parlamentare din 24 februarie”, consideră analistul politic Petru Bogatu, după apariția unei investigații care demonstrează că ar exista legături între unii reprezentanți ai partidelor de opoziție cu Veaceslav Platon, supranumit raiderul nr. 1 în CSI.

„Dincolo de unele amănunte forte curioase din dezvăluirile Zeppelin-ului, un lucru este cert: în aceste alegeri, sub nobilul stindard proeuropean, se va încerca o revanșă a clanului oligarhic scăpătat - Țopa-Platon-Lucinschi”, scrie Bogatu pe Facebook.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, ar fi fost consultată în campania prezidențială din 2016 de un expert american, care ar fi fost plătit cu 12 mii de dolari pe lună, în perioada iulie – noiembrie 2016, de Veaceslav Platon. Cel puțin, așa rezultă dintr-o investigație realizată de Zeppelin, autorii căreia susțin că au intrat în posesia celor zece telefoane ale lui Platon și publică mai multe discuții de-ale acestuia.

Un rol important în schema războiului informațional împotriva R. Moldova este rezervat milionarului Victor Țopa, care a fugit la Frankfurt de justiția moldovenească, dar și finului său de cununie, liderul PPDA, Andrei Năstase, și resurselor media pe care cei doi le controlează – Jurnal Trust Media, scrie Zeppelin.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md