/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Prima apariție a medicului Vadim Scarlat, după ce a fost învinuit că ar fi oferit mită

missing
23 ianuarie 2019, ora 17:02

Astfel, după ce a fost eliberat acum o săptămână acestea și-a reluat activitatea și primește pacientele la o clinică privată din sectorul Botanica al Capitalei.

Vadim Scarlat, a fost învinuit că ar fi oferit unui magistrat mită, în sumă de două mii de euro
pentru ca judecătorul să ia o hotărâre favorabilă într-un dosar în care acesta este cercetat pentru neglijență care a dus la decesul unui nou-născut.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, măsura de detenție în privința lui Scarlat, reținut în luna octombrie a anului trecut de către CNA, a fost schimbată. Astfel, acesta nu se mai află în arest la domiciliu ci are obligația de a nu părăsi țara pe un termen de 60 de zile.

În total, în „dosarul mită pentru judecători”, au fost reținute zece persoane, este vorba despre: trei judecători de la Curtea de Apel, doi judecători de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, un procuror de la Procuratura municipiului Chișinău, un avocat, un asistent judiciar, un medic și o persoană fizică inculpată pe un dosar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram