/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Minionii, Alba ca Zăpada, Tweety Pie și alți eroi din desene animate, pictați pe pereții unui spital din Chișinău

missing
23 ianuarie 2019, ora 18:44

Mai multe personaje din desene animate vor decora pereții Spitalului Clinic Municipal Pentru Copii nr. 1 din Chișinău, printre acestea, Alba că Zăpada și cei șapte pitici, minionii, Tweety Pie ș.a.

Picturile au fost realizate voluntarii de la Chisinau is Me și studenți ai Universității Tehnice din Moldova, iar vopselele au fost donate de un agent economic.

„Sperăm ca aceste creații să aducă zâmbete sincere pe fețele copiilor”, au scris reprezentanții Chisinau is Me pe pagina lor de Facebook.

Spitalul Clinic Munici­pal pentru Copii Nr.1 este cea mai veche instituţie medicală de pediatrie din Republica Moldova. Instituţia acordă asistenţă medicală specializată chirurgicală, oftalmologică, otolaringologică, dispunea de secţii pentru patologii ale nou-născuţilor pentru boli respiratorii acute la sugari, boli intestinale, boli somatice la copiii de vârstă preşcolară şi şcolară, de secţii nefrologie, fizioterapie, reanimare şi terapie intensivă, cabinet de diagnostică funcţională, laborator şi farmacie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram