(video) Noul Porsche 911 a fost adus pentru prima prezentare în Europa cu un elicopter, la propriu

Porsche a prezentat noua generaţie a modelului 911 pe zăpadă și gheață. După premiera mondială la Salonul Auto de la Los Angeles, la sfârșitul lunii noiembrie 2018, a opta generație a mașinii sport a fost prezentată la Areit-Alm, lângă oraşul balnear Zell am See din Austria.

A fost prima apariție a modelului după un salon auto. Pentru aceasta, un elicopter a zburat cu un exemplare de culoare galbenă spre Alm, care este situat la o altitudine de 1.408 de metri.

Foto: autoblog.md

Prezentarea a avut loc în compania lui Wolfgang Porsche, președintele Consiliului de Supraveghere al Porsche AG, Albrecht Reimold, membru al Comitetului executiv responsabil de producție și logistică, ambasadorii mărcii Walter Röhrl și Mark Webber, precum și piloţii de teste Timo Bernhard și Richard Lietz.

Înainte de acest eveniment, participanţii norocoşi au avut ocazia să conducă maşini pe „GP Ice Race” din Zell am See. Aceasta a fost on nouă ediție a cursei de gheață care a avut loc între 1937 și 1974. Spectatorii au avut ocazia să vadă în acţiune maşini sport, maşini de curse şi de raliuri actuale, precum şi modele istorice. Vezi mai multe detalii şi imaginile spectaculoase, pe AutoBlog.MD


Pub