Deputații se vor mai întâlni într-o ședință a Parlamentului. Candu: „Mai sunt câteva numiri și câteva proiecte ce vor fi votate în prima lectură”

Și în plină campanie electorală Legislativul se va întruni într-o ședință Parlamentară. Speakerul Andrian Candu a anunțat că la început de februarie, actualii deputați se vor mai întâlni într-o ședință.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit lui Candu, ședința ar putea fi prima și ultima din acest an a actualului Legislativ, și va avea loc în prima săptămână de februarie.

În cadrul ședinței vor fi puse în dezbatere mai multe proiecte de lege care vor fi votate în prima lectrură, printre care inițiativele anunțat astăzi de Vlad Plahotniuc, privind mărirea indemnizațiilor la naștere și alocarea unui ajutor de 600 de lei pentru pensionarii care au venituri mai mici de 2000 de lei pentru sărbătorile de Paști.

„Mai sunt câteva numiri în baza unor concursuri care s-au desfășurat sau care încă se desfășoară și câteva proiecte ce vor fi votate în prima lectură pentru că nu reușim să le votăm și în lectură finală”, a declarat Candu.

UNIMEDIA amintește că alegerile următorului Legislativ vor avea loc la 24 februarie curent.


Pub