(video) Candu schimbă macazul referitor la certificatul de integritate a lui Șor: „Orice persoană are dreptul să candideze dacă legea îi permite”

Candu schimbă macazul referitor la cerificatul de integritate a lui Șor. După ce anterior a declarat că menirea certificatului de integritate este „ca persoane ca Șor să nu poată să ajungă să fie participanți în procesul electoral”, astăzi, președintele Parlamentului spune altceva.

„Certificatul de integritate este o dovadă a relației dintre ANI și că INI poate verifica pe viitor cele declarate de subiectul acestui certificat. Și este o măsură foarte bună de prevenire a corupției.

Orice persoană are dreptul să candideze dacă legea sau instanța de judecată nu îi interzice să candideze. Nu există nicio decizie a ultimii instanțe, decizie definitivă și irevocabilă care să interzică unuia sau altuia să candideze”, a precizat Candu.

UNIMEDIA amintește că anterior, Andrian Candu, a declarat: „Noi nu degeaba am introdus acel certificat de integritate, ca persoane ca Șor să nu poată să ajungă să fie participanți în procesul electoral”, spunea Andrian Candu pe 14 octombrie, în cadrul unei emisiuni de la Prime TV.


Pub