(video) Ferrari 812 Superfast s-a ales cu un prim program de tuning de la Novitec Rosso

În crearea unui pachet de modificări pentru maşina care o puteţi observa mai jos au fost implicaţi atât bărbaţi, cât şi femei. Acesta este un Ferrari 812 Superfast şi abia acum atelierul german a reuşit să-l modifice la câteva capitole, însă nu este gata complet.

O porţie de „adrenalină” care va fi injectată motorului este încă în proces de dezvoltare.

Foto: autoblog.md

Programul Novitec Rosso pentru modelul 812 a fost dezvoltat pentru o formă şi funcţie maximă a maşinii. Pachetul aerodinamic complet a fost proiectat și testat într-un tunel de vânt. Părţile suplimentare care au fost adăugate la exterior sunt realizate complet din fibră de carbon şi nu majorează cu mult greutatea maşinii. Toate contribuie real la o aerodinamică îmbunătăţită, oferind în același timp un aspect mai agresiv vehiculului.

Sistemele de evacuare de înaltă calitate sunt disponibile din metalul ultra-ușor inconel sau din oțel inoxidabil. Sistemele de evacuare ale atelierului se caracterizează prin utilizarea materialelor de cea mai bună calitate, o potrivire perfectă și o caracteristică puternică a sunetului. Ascultă cum sună cu noul eşapament şi vezi mai multe detalii, pe AutoBlog.MD


Pub