09:15:24 19.04.2024
Stiri

DOC // Un candidat PSRM la alegerile parlamentare ar fi BĂTUT mai mulți oameni de BOBOTEAZĂ. Grecianîi este îndemnată să-l EXCLUDĂ pe bătăuș din lista electorală

Partide/Comunicate 22.01.2019 10:48 Vizualizări5597 Autor: Ziarul National
DOC // Un candidat PSRM la alegerile parlamentare ar fi BĂTUT mai mulți oameni de BOBOTEAZĂ. Grecianîi este îndemnată să-l EXCLUDĂ pe bătăuș din lista electorală facebook


Deputatul Adunării Populare a Găgăuziei, candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) la alegerile parlamentare, Grigori Uzun, ar fi lovit mai mulți oameni de Bobotează, iar ultimii au avut nevoie de intervenția medicilor. Incidentul a avut loc la Vulcănești, iar consilierii orașului îi cer liderei PSRM, Zinaida Grecianîi, să-l radieze de pe lista candidaților pe Uzun, care ar fi „un recidivist”.

Potrivit portalului vulcanestimd.com, Grigori Uzun ar fi fost în stare de ebrietate în momentul producerii incidentului. Socialiștii din localitate au organizat un eveniment lângă lacul din localitate, unde doritorii au putut să facă o baie la copcă de Bobotează. „La finalul sărbătorii, deputatul Adunării Populare a Găgăuziei și candidat la alegerile parlamentare din partea PSRM, Grigori Uzun, a început să se certe cu cei prezenți. Unii dintre cei prezenți au fost bătuți și au avut nevoie de intervenția medicilor”, se arată în scrisoarea semnată de consilierii orășenești din Vulcănești către Zinaida Grecianîi.

Aceștia mai spun că nu este primul caz când Uzun ar fi fost implicat în astfel de incidente. Astfel, pe numele acestuia a fost pornit un dosar penal în anul 2013, care încă nu are finalitate. De asemenea, consilierii din Vulcănești spun că, în anul trecut, Grigori Uzun ar fi bătut crunt un alt cetățean în plină stradă: „Asta ne demonstrează că Uzun este un recidivist”.

„Astfel, noi cerem ca Grigori Uzun să-și prezinte demisia de onoare din funcția de deputat al Adunării Popularea a Găgăuziei. De asemenea, cerem organelor de drept să investigheze minuțios cele trei cazuri de agresiune, cu implicarea lui Uzun. Președinta PSRM, Zinaida Grecianîi, ar trebui să atragă atenția la ceea ce se întâmplă, mai ales că Uzun este în lista candidaților la alegerile parlamentare. Dacă nu se vor întreprinde măsuri, atunci ne rezervăm dreptul de a iniția procedura de colectare a semnăturilor privind revocarea lui Uzun din funcția de deputat al Adunării Popularea a Găgăuziei”, se arată în declarația semnată de majoritatea consilierilor orașenești din Vulcănești.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md