16:35:02 19.04.2024
Stiri

Fostul liberal-democrat Ion Sula EXPLICĂ de ce a aderat la PD: „Alegerea echipei politice a fost bazată exclusiv pe fapte concrete”

Partide/Comunicate 22.01.2019 12:19 Vizualizări1268 Autor: Ziarul National
Fostul liberal-democrat Ion Sula EXPLICĂ de ce a aderat la PD: „Alegerea echipei politice a fost bazată exclusiv pe fapte concrete” facebook


Fostul ministru liberal-democrat, Ion Sula, care acum un an spunea că preferă să-și continue activitatea în domeniul privat, a explicat de ce s-a răzgândit și acum candidează pentru un mandat de parlamentar din partea Partidului Democrat (PD).

„Să fiu sincer, cu un an în urmă eram convins că voi rămâne în domeniul privat, să-mi continui proiectele private, în care am depus mult suflet și resurse. Însă, cu cât se apropiau alegerile, cu atât mai multe grupuri de susținere mi se adresau cu propuneri de implicare. Or, cei care mi-au stat alături în toți acești ani de politică sunt oameni din același aluat ca mine. Noi nu vom sta deoparte niciodată atunci când se decide soarta comunității noastre! În situația în care viitorul țării poate cădea în mâna proesticilor sau în cea a demagogilor, noi am hotărât împreună să luăm atitudine”, a declarat Sula pentru tribuna.md.

Acesta a mai adăugat că a avut propuneri de a se implica in politică din partea mai multor formațiuni, dar în cele din urmă s-a alăturat PD.

„După ce am analizat împreună cu echipa toate ofertele venite, am decis că cel mai corect și mai avantajos pentru comunitate ar fi să ne încadrăm în echipa PD și să ne promovăm proiectele locale și cele naționale. Din momentul în care m-am lansat în politică, cu mai mult de 10 ani în urmă, mi-am asumat şi o serie de angajamente în faţa cetăţenilor, iar retragerea în mediul privat mi-a limitat multe dintre oportunităţile de a realiza cele promise anterior. Evident, alegerea echipei politice a fost bazată exclusiv pe fapte concrete, pentru că PD a executat aproape toate promisiunile făcute pentru cetățeanul simplu: drumuri mai bune, pensii și venituri stabile, salarii pe măsura eforturilor, locuințe și securitate socială pentru tineri. Creșterea stabilă este obiectivul nostru general național!”, a subliniat Sula.

Actualmente, Ion Sula este director general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) și candidat al PD în circumscripția uninominală nr. 37, care cuprinde localități din raioanele Ialoveni, Căușeni și una din Hâncești.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md