21:25:36 23.04.2024
Stiri

Un lider democrat respinge acuzațiile candidatului din partea Blocului „ACUM” la adresa lui Plahotniuc: „Listele depuse sunt perfect legale”

Partide/Comunicate 22.01.2019 17:00 Vizualizări967 Autor: Ziarul National
Un lider democrat respinge acuzațiile candidatului din partea Blocului „ACUM” la adresa lui Plahotniuc: „Listele depuse sunt perfect legale”


Democratul Sergiu Sârbu afirmă că listele de subscripție în baza cărora liderul PD, Vlad Plahotniuc, a fost înscris în cursa electorală din circumscrpția Nisporeni sunt „perfect legale”.

Astfel, Sârbu respinge acuzațiile lansate astăzi de contracandidatul lui Vlad Plahotniuc din partea Blocului „ACUM” în aceeași circumscripție, Ion Terguță, care a declarat că listele ar fi fost completate de „aceeași mână”, lucru interzis de legislație, și ar conține mai multe scăpări.

Sârbu acuză că reprezentantul Blocului „ACUM” ar fi confundat strângerea de semnături cu înregistrarea la acel forum de la Nisporeni de pe 27 decembrie 2018.

„Vai de capul lui Terguță și al juriștilor care-l consultă. Ca să nu se mai facă de râs înainte de alegeri, îi recomand să meargă la CEC și să verifice mai întâi listele, apoi să se expună. Probabil știe că listele depuse sunt perfect legale, dar face show ieftin și manipulează. În rest, te poți doar amuza când vezi cum confundă înregistrarea la forum cu strângerea de semnături. Victimizare ridicolă, caracteristică unui om care nu e capabil sa spună ce a făcut pentru oameni sau ce va face pentru ei și preferă sa bocească”, a reacționat Sergiu Sârbu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md