00:33:19 24.04.2024
Stiri

Mesajul viral postat de un bărbat când a aflat că fosta lui soție se mărită din nou. „Avem trei copii frumoși și am avut un divorț amar”

Știri 22.01.2019 18:04 Vizualizări5765 Autor: Ziarul National
Mesajul viral postat de un bărbat când a aflat că fosta lui soție se mărită din nou. „Avem trei copii frumoși și am avut un divorț amar” Sursa: unica.ro


La trei ani de la divorț, Blake Higginbotham (Texas) a aflat că fosta lui soție, Heather, este decisă să se recăsătorească. Auzind această veste, bărbatul a transmis un mesaj, care în scurt timp a devenit viral.

Prin acest mesaj postat pe Facebook, Blake speră să încurajeze și alte cupluri divorțate și care au copii să privească lucrurile în același mod. Cei doi nu s-au separat amical, după cum chiar el a scris în postare, dar timpul i-a învățat să se accepte.

Iată postarea lui Blake!

„Ea este fosta mea soție. Mama celor trei copii ai mei. Femeia care i-a adus pe cei trei copii ai mei pe lumea asta. Ne-am căsătorit de tineri, avem trei copii frumoși și am avut un divorț amar. Trei ani mai târziu, relația a devenit extrem de diferită. Noi acționăm ca o echipă. Bărbatul cu care este acum este un tip minunat. Se comportă minunat cu copiii mei, iar ei îl iubesc. Ca tată, nu pot să-mi doresc ceva mai mult de atât. Sincer, vă doresc tot ce am mai bun. Sunt mulțumit pentru multe lucruri, inclusiv relația pe care o avem. Orice om divorțat, te încurajez din tot sufletul să încerci și să privești lucrurile din această perspectivă diferită. Doar pentru că nu mai sunteți soț și soție, nu înseamnă că nu puteți fi mamă și tată”, a scris bărbatul în postarea de pe Facebook, la care a atașat și două fotografii cu fosta lui soție și actualul partener.

Când fosta soție a lui Blake a văzut mesajul postat de bărbat, ea i-a împărtășit aceleași gânduri: „Facem o echipă minunată și suntem binecuvântați. A avut suișuri și coborâșuri, dar nu pot cere o relație mai bună de părinți decât cea pe care o avem acum. Ceea ce am sperat întotdeauna că vom avea pentru copiii noștri. Mulțumesc, Blake!”, a scris Heather pe Facebook.

Sursa: unica.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md