Videoclipul zilei: De câte SUV-uri a fost nevoie pentru a tracta un TIR de 48 de tone care a derapat într-un şanţ

În Sankt Petersburg, în cartierul Staro Panovo, un TIR cu două remorci a alunecat într-un şanţ când a virat spre pasajul îngust al unui drum. Greutatea totală a autotrenului constituia 48 de tone, iar o singură maşină de teren evident că nu a putut face faţă provocării de a-l tracta.

În total, în operaţiunea de deblocare a autovehiculul lung, au participat opt SUV-uri, patru dintre care erau echipate cu troliuri, dar şi un tractor. Maşinile cu troliuri, pentru ca acestea să nu fie trase spre TIR de către dispozitivele de tractare, au fost “ancorate” de celelalte patru. Tractorul cu al său căuş, la momentul potrivit, a ridicat partea posterioară a ultimei remorci şi a mai împins tot autotrenul când SUV-urile au început să tragă.

Potrivit autorului filmuleţului, camionagiul a ţinut să creadă până în ultimul moment că nu se va reuşi nimic. Apropo, “Fedea” este numele automobilului său, cel în care era instalată camera de bord.

Vezi şi: (video) Off-Road până la Stejarul lui Ștefan cel Mare cu Land Rover Defender

Vezi şi: (video) Eroul din Chişinău. Cum ieri şoferul unui G-Class a tractat singur vehicule grele, în total peste 100 de tone

Vezi şi: (video) Moldova: De câte secunde a avut nevoie un Audi A8 pentru a scoate o maşină care a derapat în decor

Vezi şi: (video) Să vezi și să nu crezi. Au încărcat un căuș de excavator în portbagajul unui Land Rover

Cmentariile sunt închise