‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAIPA a demarat Campania de informare privind subvenționarea producătorilor agricoli

AIPA a demarat Campania de informare privind subvenționarea producătorilor agricoli

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a dat stratul campaniei de informare cu privire la obținerea subvențiilor pentru anul 2019. În contextul lansării Campaniei de informare, directorul adjunct al AIPA, dl Vadim Curmei a participat la primul seminar informativ care s-a desfășurat în raionul Ungheni.

Campania are drept obiectiv informarea pe larg a producătorilor agricoli privind posibilitatea de accesare a mijloacelor financiare aferente măsurilor de sprijin oferite din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural pentru anul curent, în vederea dezvoltării sectorului agricol și rural, accelerând impactul și transmiterea mesajului unic către un număr maximal de fermieri.

Totodată, în cadrul evenimentului au fost dezbătute și consultate un spectru larg de probleme cu care se confruntă fermierii la etapa depunerii dosarelor, respectiv noile prevederi incluse în Regulamentul de subvenționare tradițională. Seminarele organizate pot fi utile pentru producătorii agricoli și viitorii solicitanți de subvenții, având un impact pozitiv la accesarea sprijinului financiar oferit de către stat în anul curent.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›