Clickpay.md – soluții inovative pentru transferurile de bani de la card la card. Transferă bani în țară și peste hotare cât ai zice pește

Ai obosit de proceduri bancare complicate? Ești în grabă și vrei să trimiți rapid o sumă de bani? Clickpay.md este o platformă online modernă și inovativă, care permite transferuri de bani de la card la card, folosind atât numărul cardului, cât și numărul de telefon mobil sau adresa de e-mail a destinatarului!

Foto: www.clickpay.md

Oriunde te-ai afla, în țară sau peste hotare, cu Clickpay.md ești mereu online. Platforma funcționează non-stop, de pe orice gadget, iar transferul se efectuează în timp real, cât ai zice pește. Mai mult decât atât, acum, poți beneficia de 10 000 de transferuri naționale gratuite!

Pentru prima dată în Moldova, transferul banilor de la card la card a devenit posibil:

  • oriunde în țară sau în lume
  • de pe orice card, deschis în orice bancă din Moldova
  • în valută naţională şi străină (MDL, USD, EUR)
  • fără numărul cardului destinatarului, știindu-i doar numărul de telefon sau adresa de e-mail
  • nu există restricții pentru clienții diverselor bănci din Moldova
  • transferurile sunt posibile între cardurile din același sistem de plăți (Visa→Visa sau Mastercard→Mastercard) și între cardurile diferitor sisteme de plăți (Visa→MasterCard Inc sau Mastercard→Visa)

Cu Clickpay.md, datele cardului tău bancar sunt în siguranță! Această platformă este concepută în conformitate cu standardele internaționale de securitate a informațiilor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), ce țin de stocarea, prelucrarea, transmiterea și gestionarea datelor deținătorilor de carduri, și a primit certificate de securitate din partea SSL (HTTPS).

Mai mult decât atât, platforma Clickpay.md a fost elaborată în colaborare cu Romcard, care activează în domeniul procesării bancare de peste 20 de ani și operează în continuare într-un sistem realizat în conformitate cu standardele internaţionale.

Pentru a face cunoștință cu tarifele standarde și precum și cu suma minimă și maximă a unui transfer, accesează: www.clickpay.md/ro/tariffs-and-limits

Dorești să transferi bani de pe orice card moldovenesc cât ai zice pește? Am pregătit un ghid video care îți poate fi de folos www.clickpay.md/ro/video

Anunță un nou trend în gașca ta de prieteni și cunoscuți! Încearcă acum https://clickpay.md/ro

Contactează-ne!

Adresează-ne întrebări la secțiunea feedback pe: https://clickpay.md/ro/contact

sau apelează serviciul suport clienți: +373 22 269 966

De asemenea, ne găsești și pe Facebook: www.facebook.com/clickpay.md/


// console.log('no ads situation')