Bătrână lovită mortal la Glodeni
Social 21 ianuarie 2019, 17:38 | 986

Impact fatal în raionul Glodeni. O femeie în vârstă de 70 de ani, care traversa strada neregulamentar, a fost lovită de o mașină, la volanul căreia se afla un șofer beat. Tragedia a avut loc aseară la intrarea în satul Hâjdieni. Femeia a murit pe loc. Urmează detalii.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Glodeni, Eugenia Molceanov, la volanul mașinii Volkswagen se afla un bărbat în vârstă de 48 de ani din satul Cobani. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Testul alcooscopic a stabilit că omul era în stare de ebrietate și riscă acum până la patru ani de închisoare, dar și anularea dreptului de a conduce.

A fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni și o fetiță de nouă ani. Accidentul s-a produs în această dimineață pe strada Sarmisegetusa din Chișinău. În urma impactului, copila a fost transportată de urgență la spitalul ”Valentin Ignatenco”, starea ei fiind satisfăcătoare. Polițiștii spun că fetița se îndrepta spre școală, iar când trecea drumul a fost lovită de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani. Acesta va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor suferite de copil.

Un alt accident s-a produs în această dimineață în satul Chetrosu, raionul Anenii-Noi. O cisternă a derapat de pe șosea și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. Potrivit poliției, la volanul camionului se afla un bărbat de 43 de ani. În urma incidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Iar o femeie din satul Scoreni, raionul Strășeni, și-a înfipt un cuțit în burtă, după ce concubinul ei ar fi învinuit-o că ar avea relații amoroase cu un vecin. Potrivit portalului dinstraseni.md, femeia a încercat să-i demonstreze bărbatului că acuzațiile sunt nedrepte. Victima a ajuns la spital. Sursa citată mai scrie că femeia ar fi încercat și anterior să-i demonstreze bărbatului fidelitatea prin gesturi extreme. Ea ar fi băut mai multe pastile și și-ar fi amenințat rudele că își pune capăt zilelor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie