10:18:24 25.04.2024
Stiri

MESAJUL postat de Andrei Năstase, după ce Dorin Chirtoacă a publicat DOCUMENTE cu privire la implicarea sa în PRIVATIZAREA „Air Moldova”

Partide/Comunicate 21.01.2019 10:16 Vizualizări5956 Autor: Ziarul National
MESAJUL postat de Andrei Năstase, după ce Dorin Chirtoacă a publicat DOCUMENTE cu privire la implicarea sa în PRIVATIZAREA „Air Moldova” facebook


Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, a prezentat mai multe documente prin care vrea să demonstreze că Andrei Năstase, alături de nașul său Victor Țopa, au vrut să pună mâna în 2000 pe Compania „Air Moldova”, după care au atacat R. Moldova în judecată și au încasat șapte milioane de euro.

Totuși, Năstase nu pomenește nimic despre învinuirile aduse de Dorin Chirtoacă, dar explică „ce înseamnă corupția”.

Citește: DOC // Chirtoacă, „SERIAL” de PROBE care ar demonstra că Năstase e implicat în prima PRIVATIZARE a companiei „Air Moldova”: „Documentele prezentate sunt OFICIALE”

„Un om sărac este vulnerabil. Nu-și poate imagina viața dincolo de ziua de mâine și suferă în tăcere! Sărăcia ucide demnitatea unui popor și-i îngroapă viitorul! Un popor sărac va deveni și mai sărac atâta vreme cât CORUPȚIA va paraliza, emoțional și material, fiecare bob de umanitate și altruism din sufletele oamenilor. CORUPȚIA UCIDE! Ucide valori! Ucide respectul, datoria, onoarea, prietenia și obiceiurile unui popor. Dar, așa cum am spus de multe ori, cel mai grav este că poate ucide încrederea și speranța unui popor!

CORUPȚIA îmbogățește doar pe câțiva și-i sărăcește pe cei mulți! Fără excepție, fără milă și fără regrete! Și împarte, cu îndestulare, teamă și teroare. Corupția cumpără și vinde destine, distruge sau înmormântează caractere! Corupția nu are milă și nu știe carte! Trăiește peste tot, acolo unde hoții și-au instalat taberele și unde aduc, peste oameni, prăpădul! În liniște, fără zgomot, fără urme, corupția face doar mult rău și atât de multe victime! O țară paralizată de corupție este o țară fără viitor! Iar Moldova atât de dragă nouă trebuie să aibă viitor! Și, va avea!”, scrie Năstase într-un mesaj pe Facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md