02:06:53 25.04.2024
Stiri

FOTO // Sute de susținători ai lui Ilan Șor, la Curtea de Apel Cahul: „Ilan Șor este pentru popor! Dumnezeu să vă ajute”

Partide/Comunicate 21.01.2019 12:52 Vizualizări828 Autor: Ziarul National
FOTO // Sute de susținători ai lui Ilan Șor, la Curtea de Apel Cahul: „Ilan Șor este pentru popor! Dumnezeu să vă ajute”


Aproape o mie de susținători și simpatizanți ai președintelui Partidului „ȘOR”, primarului de Orhei Ilan Șor, s-au adunat luni, 21 ianuarie, în fața sediului Curții de Apel Cahul, pentru a cere „justiție corectă” și pedepsirea adevăraților vinovați ai jafului bancar. Sosit la Cahul, Ilan Șor a fost aclamat de mulțime minute în șir, iar oamenii au spus că „se roagă la Dumnezeu ca tânărul politician să-și demonstreze nevinovăția” și să fie lăsat să-și realizeze programul său economic și social menit să îmbunătățească viețile oamenilor.

„Ilan, suntem cu tine!”, „Jos mâinile de pe Ilan Șor!”, au scandat oamenii minute în șir. Mulți dintre ei aveau pancarte cu mesaje de susținere pentru politician, cerând o justiție corectă. „Ilan Șor pentru popor, poporul pentru Ilan Șor”, „Jos mâinile de pe Ilan Șor”, au cerut manifestanții.

Mai mulți manifestanți au ținut neapărat să-l cuprindă sau cel puțin să se salute cu primarul de Orhei. „Dumnezeu să vă ajute”, i-au urat mai mulți manifestanți.

Ilan Șor le-a spus oamenilor că toți știu cine sunt adevărații vinovați ai furtului de proporții și a promis că-și va demonstra nevinovăția, iar cei vinovați „vor fi pedepsiți pe măsură”. „Dragi prieteni, vă mulțumesc că ați venit să mă susțineți. Am venit să demonstrăm și vom demonstra nevinovăția noastră. Iar pe cei care au făcut aceasta - toți îi cunoaștem - îi vom distruge și vom demonstra unde, cum și de ce au făcut asta. Foarte curând îi vom distruge și vom întoarce totul”, a dat asigurări Ilan Șor.

Ședința de judecată a fost amânată astăzi, iar Ilan Șor și-a exprimat încrederea că adevărul va ieși la iveală. „Noi vom veni să ne demonstrăm dreptatea, deoarece noi pentru asta luptăm. Și vom învinge împreună”, a declarat liderului Partidului Politic „ȘOR”, în aplauzele celor prezenți.

Amintim că anterior Ilan Șor a declarat anterior că adevărații beneficiari ai jafului bancar din 2014 ar fi fostul premier Vlad Filat și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Declarațiile acestuia ar fi confirmate și de un raport realizat de renumita companie internațională „Quintel Intelligence” și de cunoscutul avocat regal britanic, James Ramsden.
















Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md