15:15:58 28.03.2024
Stiri

Bebelușul, născut cu o limbă uriașă, avea și o formă rară de cancer

Știri 21.01.2019 14:02 Vizualizări4181 Autor: Ziarul National
Bebelușul, născut cu o limbă uriașă, avea și o formă rară de cancer Sursa: ciao.ro


Copilul a trecut printr-o serie de operații complicate dar a supraviețuit și părinții speră să ajungă să ducă o viață normală. Din cauza limbii foarte mari, bebelușul nu putea să se hrănească sau să se hidrateze și a avut nevoie urgentă de intervenție.

Băiețelul, care a supraviețuit luptei cu cancerul, s-a născut cu limba anormal de mare. Aceasta îi era atât de umflată încât îi ieșea efectiv din gură nepermițându-i să respire normal.

Limba supradimensionată a fost observată încă din ecografii pe când se afla în burta mamei. Atunci părinții și doctorii au crezut că el „scoate” limba la ei doar ca să fie drăguț. Imediat după naștere, medicii au înțeles problema și au decis să-l opereze de urgență.

Timp de cinci luni bebe a fost supus unui tratament dureros de chimioterapie pentru a i se înlătura o serie de celule canceroase de pe ficat. Costurile totale ale acestor proceduri au depășit două milioane de dolari iar copilul în sfârșit este bine. Acum familia adună bani pentru a i se mai face o intervenție pe limbă pentru a mai reduce din dimensiuni și copilul să poată mânca singur.

„Când s-a născut, medicii i-au spus soțului meu că are o limbă foarte mare, mai mult groasă decât lungă. Boala de care suferă el este una rară, doar un copil din 14.000 ajung să sufere de asta iar medicii nu și-au dat seama mai devreme. Noi am crezut că în timpul ecografiilor el este drăguț și stă cu limba scoasă”, a povestit mama copilului.

Sursa: ciao.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md